Gå på after work i Jönköping

En after work i Jönköping är inte fel efter en veckas hårt arbete. Det är trevligt att tillsammans med kollegorna gå ut och äta och dricka gott tillsammans. Ni som vill ha en trevlig after work Jönköping ni kan besöka Shooters Biljard. På fredagar kan ni på detta ställe slappna av och ha det skoj. Ni kan välja mellan en massa god mat och dryck samt spela biljard eller shuffleboard tillsammans.

Att ladda batterierna på detta sätt är inte fel. Ät av den goda buffén som serveras mellan 16-22 på fredagar. Samtidigt är det reducerade priser i baren så väl som det finns specialerbjudanden. Efter en hård arbetsvecka är du värd att slappna av i en trevlig miljö.

AW med kollegorna i Jönköping

Ni som är kollegor och tillsammans vill gå ut och äta och ta ett par öl, satsa på en after work i Jönköping hos Shooters Biljard. Fördelen med att gå hit en fredag är att det är bra priser på mat och dryck. Dessutom kan ni aktivera er med biljard eller med shuffleboard om ni vill.

På denna bar kan ni så klart även gå till när ni vill. De har utöver sin after work i Jönköping på fredagar även företagsevent, julbord samt att de har öppet för mat och dryck som vanligt.

Vill ni hitta på något tillsammans så är det inte fel att satsa på en AW. Det gör att ni kan umgås utanför jobbet och komma varandra lite närmare.